zondag 12 januari 2020

Internet vergelijken online

Waarom internet online vergelijken?

Wij raden iedereen aan om zijn internet online te vergelijken. Het kost jou enkel 5 minuten van jouw tijd en het kan jou veel geld doen besparen. Bijna iedereen heeft internet in huis en op zijn smartphone en is dus gebonden aan vaste maandelijkse kosten. Wanneer je met jouw internet online te vergelijken geld kan besparen bespaar je dus maandelijkse kosten. Dit is dus slim besparen wat wij iedereen kunnen aanraden. Zolang jouw conform niet daalt en je minder kan betalen moet je geen 2x nadenken.

Gebruik je al jouw diensten volledig?

Vele onder ons gebruiken hun internet diensten niet tot de max. Het kan bijvoorbeeld goed zijn dat jij niet veel online streamt en veel data verbruikt. Dan is het goed mogelijk dat je bij dezelfde provider een kleiner pakket kan nemen waarbij je minder data krijgt voor minder geld. Bij elke provider kan je jouw maandelijks verbruik raadplegen en wanneer je merkt dat je elk maand totaal niet in de geburen komt van wat je kan verbruiken kan je altijd wat besparen door een lager pakket te nemen. Door je internet online te vergelijken maak je het makkelijker om een overzicht te krijgen van alle soorten pakketten die providers aanbieden.

Kan je veel besparen met je internet online te vergelijken?

Het hangt natuurlijk af wat je allemaal op dit moment hebt van telecom diensten, maar wanneer je veel hebt valt er veel te besparen. Heb je internet in huis, TV decorders in huis, vaste telefonie en gsm abonnementen? Dan valt er wel wat te besparen. Vooral gsm abonnementen maken deze vaste kosten zo duur en zeker wanneer je alle familieleden hun gsm abonnementen in 1 pakket bundelt. Zeker ook wanneer je jouw vaste abonnementen al lang niet meer hebt vernieuwd valt er ook veel te besparen. Wij kennen mensen die tot €100 en meer hebben kunnen besparen. Weet dat het hier gaat over maandelijkse kosten, dus met een besparing van €100 steek je elk jaar €1200 in je zakken. Ik ken genoeg toffe dingen die ik kan doen met €1200.

Verouderde pakketten vernieuwen.

Zowat iedereen zit al jaren bij dezelfde provider en heeft nog het oude pakket welke ze gekozen hebben wanneer ze bij deze provider zijn aangesloten. Weet dat elke provider concurreert tegen elkaar en elk jaar nieuwe pakketten samenstellen. Het kan dus heel goed zijn dat jij een verouderd pakket hebt en veel te veel betaald. Ook is het goed mogelijk dat een nieuwer pakket aanwezig is voor dezelfde prijs, maar waar je veel meer data kan verbruiken dan met je oud pakket. Heb je dat niet nodig is het ook mogelijk dat je een kleiner pakket kan nemen zodat je weer minder betaald. Met verouderde internet pakketten valt er veel te besparen. Het is maar zelden dat je goedkoper uitkomt met een ouder pakket dan met een vernieuwd pakket. Door online te vergelijken kom je snel te weten wat pakketten tegenwoordig inhouden.

Bundel al jouw internet diensten.

In zowat alle gevallen komt het veel goedkoper uit dat je alle telecom diensten bij 1 provider in een pakket stopt. Denk maar aan je internet, tv, telefonie en gsm diensten. Vele providers bieden alles aan en bieden dan ook pakketten aan waar ze alles in 1 pakket bundelen. Deze pakketten komen altijd goedkoper uit dan wanneer je alle diensten bij dezelfde provider los zou bestellen. Hiermee bespaar je heel wat geld dus altijd kiezen voor een abonnement waar je alles wat je nodig hebt in 1 pakket bundelt. Ook nog een tip: Ik merk dat vele mensen een totaal pakket nemen waar alles in zit. Denk ook aan vaste telefonie en in de praktijk zijn er toch vele mensen die zelf geen vaste telefoon in huis hebben. Je kan ook een kleiner pakket nemen waar geen vaste telefonie in zit maar al je andere diensten wel. Dit maakt het pakket minstens €5 goedkoper. Niet teveel geld, maar ook dit is weer een maandelijkse kost. Altijd doen want alle kleine beetjes doen veel aan maandelijkse kosten.

Vergelijk gsm abonnement apart.

Hierboven hadden we al beschreven dat het interessant is om al jouw telecom diensten in 1 pakket steekt. Dit klopt volledig, echter zijn er heel wat gsm providers die enkel gsm diensten aanbieden. Het is dus zeer verstandig om je gsm abonnement apart te vergelijken. Het kan goed zijn dat je goedkoper uitkomt om een pakket bij een provider te nemen van bijvoorbeeld internet, tv en vaste telefonie bij 1 provider en je gsm diensten dan los bij een aparte provider. Dit kan in sommige gevallen goedkoper uitkomen en ken toch gevallen waar een gezin met 2 kinderen tot €50 per maand kunnen besparen. Aanzienlijk veel geld dus welke ook vaste maandelijkse kosten zijn.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten