dinsdag 10 maart 2020

Kiezen voor Proximus of Telenet?

In België zijn Proximus en Telenet de absolute grootmachten wanneer het aankomt op internet, tv en telefonie. Maar voor wie moet je nu kiezen? Ik raad altijd aan om niet enkel te betalen voor wat je verbruikt. Er zijn vele mensen die het grootste pakket hebben en dan amper hun internet verbruiken. Waarom dan teveel betalen? In dit artikel gaan wij wat dieper in of je moet kiezen tussen Proximus of Telenet

Waarom kiezen voor Telenet?


Gezinnen met meerdere kinderen welke graag online gamen en mensen die veel streamen raad ik altijd aan om Telenet te nemen. Telenet bied het snelste internet aan maar is dan ook weer de duurste internet provider in België. Dit snelle internet heb je wel nodig om stabiel TV te kunnen kijken of streamen en vervolgens nog te kunnen surfen of gamen. 

Waarom kiezen voor Proximus?


Proximus hun internet is goedkoper, maar wel wat trager. Voor de standaard mensen is dit meer dan genoeg en kleine gezinnen die wel veel surfen, maar niet teveel online gamen is het goed doenbaar. Heb jij niet het snelste internet nodig kan je beter Proximus nemen, zo bespaar je toch heel wat per maand en dus ook per jaar.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten