zondag 8 maart 2020

Besparen op jouw gsm diensten.

Zowat elke Belg is mobiel bereikbaar en zowat heel veel van deze Belgen lopen dan ook rond met een Smartphone en zijn non-stop bereikbaar. Is dit nu positief of negatief? Dat laten we even ter wegen, maar er valt wel heel veel te besparen op jouw maandelijkse gsm kosten. In dit artikel gaan wij wat dieper in hoe je heel wat geld kan besparen op jouw gsm kosten. En weet dat dit maandelijkse kosten zijn waar je kan op besparen.

Als gebruiker kan je kiezen voor een gsm abonnement zodat je elke maand een x aantal minuten kan bellen en waarbij je heel wat data krijgt zodat je online kan surfen. Dit is voor vele het meest interessant. Voor mensen die weinig met hun gsm bezig zijn kunnen misschien beter kiezen voor een herlaadkaart. Hieronder enkele tips hoe je kan besparen op beide diensten.

Besparen op jouw gsm abonnement.


Zoals al gezegd ben je het best af met een gsm abonnement wanneer je actief op je smartphone zit. De meeste mensen nemen bij hun internet provider ook een gsm abonnement en vaak komt het ook het goedkoopst uit als je alles in 1 bundel steekt. Zo kan je ook vaak je gsm abonnement van man, vrouw en kinderen samen bundelen in 1 pakket wat weer goedkoper uitkomt. Je gsm abonnement online vergelijken raden wij altijd aan. Er zijn namelijk vele providers die jou een gsm abonnement kunnen aanbieden in België. Met wat geluk kom je een andere provider tegen die hetzelfde abonnement goedkoper kan aanbieden of een provider die voor hetzelfde geld bijvoorbeeld meer data kan aanbieden. Waarom dit laten liggen?

Besparen op jouw herlaadkaart.


In België zijn er toch heel wat Belgen die amper tot niet mobiel bereikbaar zijn. Je moet maar eens naar de grootouders kijken om te merken dat er toch nog wat mensen zijn die heel wat kunnen besparen op hun mobiele diensten. Vele hiervan hebben een gsm abonnement en betalen dus elke maand voor belminuten en data welke ze amper gebruiken. Je kan dan beter kiezen voor een herlaadkaart. Je herlaad dan bijvoorbeeld voor €15 en betaald enkel voor wat je verbruikt. Mensen die weinig gebruik maken van hun mobiele diensten komen vaak met deze €15 enkele maanden toe. Ook bij herlaadkaarten zijn er meerdere providers die deze aanbieden. Herlaadkaarten online vergelijken is dan ook altijd zeer verstandig. Hierbij maakt het ook niet uit of je jouw herlaadkaart bij dezelfde provider neemt of bij een andere provider. De kans is dan ook zeer groot dat je goedkoper af bent om jouw herlaadkaart bij een andere provider te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten